Motor Emst moet tandje terug schakelen

 

download

Beste Klanten, motorvrienden en motorrijders,

Begin 2016 is bij mij een vervelende ziekte NET kanker geconstateerd. Deze vrij zeldzame en helaas ongeneselijke ziekte heeft een flinke impact op mijn leven gekregen. Omdat ik regelmatig naar Amsterdam moet voor controle etc en zeker mijn mindere dagen heb kan ik mij maar beperkt inzetten voor Motor Emst. Toch wil ik proberen u te helpen met uw reparatie of onderhoud verzoek. Mail of bel me gewoon en stel uw vraag. We kunnen dan samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

jan 2018: Gezien de omstandigheden gaat het aardig goed met me. De ziekte lijkt dankzij de behandeling redelijk stabiel. Dit geeft me goede moed voor de nabije toekomst en  gelukkig kan ik mij (zij het op halve snelheid) prima in mijn werkplaats vermaken.

Met warme motorgroet,    Eric