Beoordeling van klanten op marktplaats (>> marktplaats)

Positief  49 x  5 sterren , 4 x 4 sterren , 1x 3 sterren

  

       12-thumbs-up-thumbs-down-pic-free-cliparts-that-you-can-download-to-Gq6mdO-clipart

                             Negatief  0 x

Motor storing st1100 in Emst
Geplaatst door Hans.bijsterbosch op 11 okt. ’17
9 maanden actief op marktplaats.
Zeer nette manier waarop je wordt geholpen.
Motor reparatie in Emst

Geplaatst door Triesje op 20 sep. ’17     4 jaar actief op marktplaats.

Nadat ik in de steek gelaten ben door mijn dealer, bij Motor Emst aangeklopt voor   een echt goede reparatie van mijn motor. Top ervaring, ik ga nooit meer naar die dealer!!!

Reparatie en onderhoud motor in Emst
Geplaatst door Zarkema op 17 aug. ’17
 8½ jaar actief op Marktplaats
Ik was op zoek naar een betrouwbare monteur….iemand met passie..liefde voor motoren….gevonden!! En als cadeau..is het ook nog een fijn mens:)
Mijn 25 jarig “hondaatje” na vele jaren stilstand….aan de praat!!
Inmiddels is nu mijn suzuki in goeie handen bij Eric voor onderhoudt of “panne”.
Eric weet watie doet…dat voel je niet alleen maar dat blijkt ook…en dat is heel fijn wanneer je je motor achterlaat …dan komt het goed:)
Welke motorrijder wil dat nou niet!!
Motoren in Wapenveld
Geplaatst door fredriks op 06 apr. ’17  |  11 jaar actief op Marktplaats
Ben nu 2 keer bij Eric
Geweest met een Quad
Ds 650 een prima monteur en een prima mens iemand met kennis en verstand van zaken
Een aanrader.
Motorreparatie in Emst

Geplaatst door Bijen op 11 apr. ’17  |  7½ jaar actief op Marktplaats

Ik had een misterieuze rammel in het blok van mijn Suzuki DL650 V-Strom. Bij een tweetal dealers kreeg ik te horen dat ik over anderhalve week langs mocht komen. Hierop contact opgenomen met Motor Emst. De volgende dag om 10.00 uur kon ik al terecht, waarbij, vergezeld met een prettig gesprek, de mistereuze rammel verholpen werd.

Betrouwbare, duidelijke monteur, die er zeker een nieuwe klant bij heeft.

 KLR 600 lopend maken Emst
Geplaatst door Peter op 30 nov ’15
 9½ jaar actief op Marktplaats
Na 15 jaar(!) stil te hebben gestaan had mijn Kawasaki KLR600 er weinig zin meer in.
Mede dankzij de goede verhalen hier en het goede gevoel na zijn website te hebben gezien afspraak met Eric gemaakt en de motor naar Emst gebracht.
Niets te veel gezegd, goed afgesproken en met een paar daagjes mijn motor weer terug lopend alsof het een nieuwe is!
Super tevreden, leuk contact, adres om te onthouden, zal hier zeker nog is terugkomen, aan te bevelen.

Motor Monteur in Emst

Geplaatst door Niels op 02 nov. ’15
2½ jaar actief op Marktplaats
Zeer betrouwbare monteur!
Begin van het seizoen bij Erik langs geweest ivm het slecht lopen van mijn VT1100. Na onderzoek bleek reinigen niet het enige probleem, een van de membramen was namelijk gescheurd. Erik heeft dit vakkundig opgelost dmv het gebruik van een sloop carb. Daarna liep de motor weer als van ouds…Later die zomer langs geweest met een recent aangeschafte Yamaha XV750.. Deze liep slecht op 1 cilinder. Reinigen van de carbs was helaas niet voldoende, want de koppakking bleek lek te zijn… Helaas was dit het repareren niet meer waard…Eric, bedankt voor de gedane arbeid en ik wil je zeker aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een betrouwbare vakkundige monteur!

Diensten en vakmensen in Emst

Geplaatst door van Dalen op 31 okt. ’15
8½ jaar actief op Marktplaats
Begin dit jaar contact opgenomen met Eric. Mijn XS650 uit 1983 stond er hopeloos bij. Hij liep niet meer en zag er niet uit.
Naar Emst gereden, zeker niet in de buurt van Spijkenisse.
Duidelijke afspraken gemaakt met Eric. Was echt een gedeeltelijke restauratie nodig. Delen opnieuw verchroomd, achterbrug gemoffeld en gespoten, Sissybar laten maken. Carbs onderhanden genomen. Echt hij ziet er weer perfect uit en loopt als een trein.
Eric bedankt en zeker tot de volgende keer.

Onderhoud Yamha XS 650 in Emst

Geplaatst door Herman op 19 jul. ’15
9 jaar actief op Marktplaats
Via markplaats bij Eric uitgekomen en op basis van de goede beoordelingen een afspraak gemaakt voor onderhoud aan mijn XS 650. Eric overlegt op een eerlijke en duidelijke manier. De totale kosten vielen mij mee en de motor was zelfs nog gedeeltelijk gepoetst. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer gebruik maken van de diensten van Eric.

Motor onderhoud in Emst

Geplaatst door Sander op 17 mei ’15
 9 jaar actief op Marktplaats
Na contact via de website belde Eric van Motor Emst mij al snel op.
Wij hebben samen snel mijn motor bekeken en overlegd wat er moest gebeuren.
Voor een erg vriendelijk prijs zijn mijn carburateur ultrasoon gereinigd, heeft mijn motor een beurt gehad en is alles nagekeken. Daarnaast heeft hij zelfs voor een klein bedrag originele knipperlichten voor gevonden en geplaatst.
Al met al ben ik zeer tevreden en kom er vast nog een keer terug.

Carburators reinigen in Emst

Geplaatst door Ton op 30 apr. ’15
 2 jaar actief op Marktplaats
Mijn ZZR1100 liep slecht stationair en hield erg in, volgens Eric kon dit niets anders zijn dan vervuilde carburators. De carburators zelf gedemonteerd en naar Emst gebracht, binnen een paar dagen belde Eric dat ze weer schoon en hersteld waren, een van de vlotternaalden zat vast in zijn behuizing en moest worden vernieuwd wat dan ook was gebeurt, Alles weer prima hersteld voor de afgesproken prijs maar dat zelfs incl. de nieuwe vlotternaald.
Tevens nog even wielen Balanceren vooreen mooie prijs
Eric je service is Top!

Motorfiets in IJsselstein

Geplaatst door Dik op 25 apr. ’15  |  2 jaar actief op Marktplaats
Wat een fijne zaak is dit. Eric communiceert open en eerlijk en weet waar ie het over heeft. Schone, opgeruimde werkplaats, hier wordt niet zomaar wat gehobby’d!Proefrit geen probleem, correcte afhandeling van het papierwerk.
Zeker de rit vanuit het midden van het land waard.

Onderhoud en reparatie motoren in Emst

Geplaatst door Mike op 22 mrt. ’15
  5½ jaar actief op Marktplaats
Sinds een aantal jaar hebben wij 2 motoren in onderhoud bij Eric. Onze ervaringen zijn uitstekend, Eric denkt mee, komt met praktische en vooral ook betaalbare oplossingen. Al het onderhoud cq reparaties zijn volledig naar tevredenheid uitgevoerd, het is nog nooit voorgekomen dat we terug hoefden te komen. Kort samengevat, absoluut een professional en zeker een aanrader voor diegene die een betrouwbaar adres zoeken voor hun motor(en).

 Reparatie + onderhoud Moto Guzzi in Emst

Geplaatst door Abrahams op 23 nov. ’14
 9½ jaar actief op Marktplaats
Na 22 jaar zonder onderhoud begon mijn Moto Guzzi G5 toch slechter te lopen. Internet afgezocht naar iemand die ook verstand van Oldtimers heeft en zo kwam ik terecht bij Eric. Motor is helemaal onder handen genomen. Alle oliën vernieuwd, klep vervangen, remmerij vernieuwd, afstellen etc… Tussentijds ook op de hoogte gehouden van status van de motor. De Guzzi rijdt en remt weer als herboren. Zelfs het blok is schoongemaakt. Meer dan tevreden over zijn service! Bedankt Eric!

Motor onderhoud in Emst

Geplaatst door Jan op 01 aug. ’14
5½ jaar actief op Marktplaats
Afgelopen week Banden vervangen en een onderhoudsbeurt.Ik sluit mij geheel aan bij het overige commentaar. Goed werk en heldere communicatie over de benodigde werkzaamheden en kosten. Tot de volgende beurt…..

Motoren in Emst

Geplaatst door Gerdien op 26 jul. ’14
7½ jaar actief op Marktplaats
Weer een heerlijke toerrit gedaan nadat Eric vakkundig de kettingset en remblokken heeft vervangen.
Persoonlijk en goed advies:Eric wees mij op de noodzakelijke vervangingen en heeft deze keurig uitgevoerd.
Met zorg en aandacht gewerkt aan de motor.
Fijn dat je als klant gezien wordt en dat je motor gezien wordt naar wat werkelijk nodig is.
Geeft een vertrouwd gevoel!

Reparatie motor + verkoop in Emst

Geplaatst door Peer boer op 13 jul. ’14 |
2 jaar actief op Marktplaats
Beste Lezer,Petje af deze vakman…!!Na wat rondkijken op internet kwam ik Eric op marktplaats tegen. Even een simpel belletje en het vervolg was een reparatie aan mijn al wat gedateerde CB500S.
Er wer door hem snel en eenvoudig een kostenplaatje neergelegd wat de reparatie zou gaan kosten(koppeling vervangen remschoenen olie etc.) Vanaf het moment van intake tot het klaar maken van de motor een zeer heldere en goede communicatie..Toen ik de gerepareerde motor kwam ophalen schetste mijn verbasing dat hij een motor had staan welke ik al heeeel lang wilde hebben. hij doet namelijk niet enkel repareren maar heeft ook zeer mooie en betrouwbare motoren in de verkoop.Uiteindelijk heeft Eric me oude motor gemaakt en me een motor van me dromen verkocht!!Dankjewel hiervoor ik ben er bijzonder blij mee en je zult me in de toekomst mogen blijven verwachten… 😉

Motor Monteur in Emst

Geplaatst door BMW op 12 mrt. ’14
9 jaar actief op Marktplaats
Vorig jaar bij Eric langs geweest met mijn Honda Shadow VT1100C, welke maar op 1 cilinder liep. Na nog geen uur werk had Eric hem al weer aan de praat. En dit tegen een zeer schappelijke prijs.Eric, mij zie je in de toekomst zeker terug! En wie een betrouwbare monteur, wil ik Eric ten zeerste aanbevelen!!

Onderhoud + nieuwe banden in Emst

Geplaatst door Ruud op 02 nov. ’13
6½ jaar actief op Marktplaats
Na mn rijbewijs gehaald te hebben motor gekocht welke al een aantal jaren stilstond zonder onderhoud, een honda sc nighthawk 700 uit 1984.Motor kon niet gereden worden aangezien de banden enorme droogtescheuren hadden. Motor werd thuis zonder probleem opgehaald. Hij had ook een grote beurt nodig aangezien deze al paar jaar stil gestaan had. Had gedacht na 3 a 4 weken pas mn motor terug te hebben aangezien Eric het druk had en dit er zo bij tussendoor kwam, echter was ik met stomheid geslagen toen Eric mij een week later op belde en vertelde dat hij al klaar was. Echt super!!!  Motor rijd geweldig.Zeer tevreden over Motor Emst vanwege de goede service. Alles is te overleggen en je krijgt goed antwoord op je vragen. En dat alles voor een nette prijs.

motor onderhoud in Emst

Geplaatst door Henk op 19 aug. ’13
1 jaar actief op Marktplaats
Ik ben heel tevreden over Eric (Motor Emst), hij is betrouwbaar doet wat hij zegt en in mijn geval de motor werd keurig afgeleverd. Met andere woorden probeer het ook eens!

Motor in Emst in Emst

Geplaatst door Andre’ op 28 mrt. ’13
1 jaar actief op Marktplaats
Ook ik ben een tevreden klant van Erik , echt een aanrader, klant uit Heerde

Verkoop Suzuki tl1000S in Wapenveld

Geplaatst door Wolff op 21 mrt. ’13
1½ jaar actief op Marktplaats
Een man die zijn woorden nakomt. Niks op aan te merken. Prettige omgang van zaken.Gr. Arjan

onderhoud van honda vf 500 f2 in Emst

Geplaatst door van Zutphen op 15 jan. ’13
2½ jaar actief op Marktplaats
Mijn honda naar Eric gebracht omdat de motor niet voldoende trekkracht had. Na korte analyse had hij door dat één cylinder niet goed meedeed. Direct samen met mij een plan gemaakt waarbij oa. ook nieuwe remblokken voor ,  bougies en luchtfilter vervangen zouden worden. Keurig een prachtige oldtimer gazelle leenfiets meegekregen om terug te fietsen naar Apeldoorn. Eric heeft mij continu erg goed op de hoogte gehouden en al snel had hij het euvel opgespoord. ( verstopte sproeiers ). Voor een zeer acceptabele prijs zijn alle zaken uitgevoerd en ckeck van de complete motor. Tevens nog een offerte gemaakt voor oa. vervanging van de banden. Kortom heel erg tevreden en ik weet nu waar ik naartoe ga als ik er zelf niet uitkom. Een prettig en professioneel adres. Eric chapot !!!

CB 650 Custom – 5 jaar stilgestaan in Haarlem

Geplaatst door Eric op 01 nov. ’12
8½ jaar actief op Marktplaats
Ik stuurde Eric een email, waarna hij vrijwel direct telefonisch contact met me zocht om wat meer achtergrond te krijgen over mijn Honda, die ik al jaren niet meer had gereden en onder een deken in de garage stond te verpieteren.
Hij had al snel een goed beeld van de situatie en toen ik vervolgens de motor bij hem afleverde, maakten we samen direct een ‘strijdplan’ en gaf Eric een nauwkeurige inschatting van de tijd benodigd en kosten.
Planning was dat na mijn vakantie de motor klaar stond; een grote glimlach verscheen op mijn gezicht toen hij me nog tijdens m’n vakantie enkele foto’s mailde van de motor voor en na onderhoud – hij zag er weer prachtig uit en reed subliem, gaf hij aan.En m’n motor rijdt nog steeds subliem, prima werk geleverd door Eric.
Het is hem gelukt om de kosten goed te bewaken; overeenkomstig zoals hij vooraf had aangegeven.
Hij is een professional, met echte passie en liefde voor motoren, met veel vertrouwen beveel ik Eric aan aan eenieder die het belangrijk vindt dat zijn motor echt in goede handen is.

Motor in Emst

Geplaatst door Arno op 22 okt. ’12
6½ jaar actief op Marktplaats
Dhr. Jaspers in Emst heeft echt verstand van motoren. Mijn motor gaat er elk jaar weer heen om voor het volgende seizoen weer helemaal tip top in orde te worden gebracht.
Voor het geld hoef je het niet te laten. Altijd goede zin lijkt het wel.
Dit bezoek is voor mij eigenlijk het mooiste moment van het seizoen.

Motoremst in Emst

Geplaatst door litjens op 27 aug. ’12
7½ jaar actief op Marktplaats
Heb de motor voor de 2e keer bij Eric gebracht. Eric is een jongen met een echt motorhart. Mijn motor werd weer met liefde behandeld. Motoremst is een echte aanrader. Ook fijn om Eric`s commentaar op de motor te horen en eventuele adviezen. Gewoon eerlijk en oprecht.
Groet en tot de volgende keer, Louis Litjens

Motoren in Emst

Geplaatst door Ruben op 26 aug. ’12
3 jaar actief op Marktplaats
Motor Emst is een klein maar zeer professionele en betrouwbare zaak. Eigenaar Jaspers werkt met veel plezier aan oude en nieuwe motoren. Het perfecte adres voor periodiek onderhoud als complete restauratieprojecten.

Onderhoud Pan European in Beekbergen

Geplaatst door Dirk Jan op 12 mei ’12
5 jaar actief op Marktplaats
Na lange stilstand was de Pan European wel hard toe aan een grote beurt. Eric heeft de motor opgehaald en prima onderhoud gegeven. Distributieriem vervangen en alles loopt weer als een zonnetje. Ook de aftersales is prima!.

Reparatie motor in Emst

Geplaatst door ofreek op 17 apr. ’12
4½ jaar actief op Marktplaats
Eric houdt van motoren en ziet het repareren als leuke bijverdienste. Maar, hij is wel heel professioneel. Hij houdt keurig bij wat hij doet, en waarom. Ook geeft hij tips m.b.t. de motor zonder dat hij er financieel iets bij te winnen heeft. Dit najaar rijd ik met een gerust hart weer naar Emst!

reperatie motor,scooter in Zutphen

Geplaatst door bruggeman op 26 okt. ’11
8½ jaar actief op Marktplaats
Begin dit jaar heb ik een oude susuki gsx 400e van 1985 op de kop getikt deze motor moest nog wel het een en ander aan gebeuren voordat hiermee veilig de weg op kon na wat zoeken op internet kwam ik bij Eric terrecht ik belde hem op en hij was meteen heel vriendelijk aan de telefoon vervolgens de motor gebracht en al vrij snel belde Eric mij op dat hij weer klaar was en dat voor een zeer mooie prijs heb er nu alweer een aantal duizenden kilometers mee gereden zonder problemen. Pas geleden begaf de scooter van mijn vriendin het ook Eric even gebeld of hij me hiermee ook helpen kon met alle plezier zei hij dus ik de scooter erna toe gebracht bleek een vastloper te zijn maar Eric heeft hem weer als een zonnetje aan de praat gekregen en meteen de hele scooter ff nagekeken dit alles ook weer voor een hele mooie prijs dus kort samen gevat kan ik iedereen Eric aanraden hij weet waar hij mee bezig is,altijd even vrolijk en geniet ervan om te sleutelen.

tech. rijklaarmaken klassieker in Meppel

Geplaatst door Harm op 06 okt. ’11
6 jaar actief op Marktplaats
Naast mijn moderne motor had ik nog een oude honda staan van 30 jaar oud. Deze laatste is door Eric bij me opgehaald en hij heeft ‘m keurig (veel sneller dan gedacht) weer technisch in orde gemaakt. Tussentijdse contacten waren prima, ook de af – en oplevering waren meer dan prima. Eindelijk iemand die weet waar ie over praat en wat voor mij ook belangrijk is: er plezier aan beleeft en over kan vertellen om een klassieke motor weer wat nieuw leven in te blazen. Aanrader dus.

Servicebeurt motor in Emst

Geplaatst door Hulleman op 14 jun. ’11
6½ jaar actief op Marktplaats
Onlangs een 2e hands motor gekocht (Honda CBR 600 uit 2001) en bij Eric langs gebracht. Het is makkelijk communiceren met Eric en hij weet wat het woord ‘service’ betekend. Hij was bereid de motor bij mij thuis op te halen (was uiteindelijk niet nodig)!!! Communicatie is niet alleen makkelijk, maar ook duidelijk: “dit moet er aan gebeuren”, en “dit zou je kunnen overwegen” en “dit is wat het kost”…dus inderdaad, geen onverwachte onaangename verassingen. Ik weet nu al wel waar volgend jaar mijn motor zijn seizoen’s beurt gaat krijgen: bij Eric.

Grote beurt Suzuki GSX 750 in Apeldoorn

Geplaatst door Maarten op 27 mrt. ’11
6½ jaar actief op Marktplaats
Om mijn nieuwe aanwinst lenteklaar te maken kon ik toevallig al snel terecht bij Eric: een grote beurt incl. kleppen stellen voor de helft van het geld dat de dealer daarvoor zou vragen. Ik ben enorm tevreden over het werk, maar ook dat het zo snel klaar was! Overleg was vriendelijk en makkelijk, ik kom zeker terug.

Motor Onderhoud in Oene, Vaassen, Emst

Geplaatst door Tessemaker op 27 mrt. ’11
8½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb men motor voor onderhoud naar Motor Emst gebracht, en mijn motor liep weer als een zonnetje. Ik had eerst bij 5 bedrijven offertes opgevraagd, en daaruit bleek Motor emst de goedkoopste te zijn. En over de service heb ik ook niet te klagen. Mijn broer heeft er ook de motor heen gebracht en hij is ook dik tevreden.

onderhoud diverse motoren in Nunspeet

Geplaatst door ptr op 23 mrt. ’11
4½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb nu 2 jaar ervaring met motor emst en ik kan deze firma van harte aan bevelen !
de service is top . De prijzen zijn prima .
De persoonlijke benadering van Eric is uitzonderlijk ! Hij weet waar hij over praat en geeft prima adviesen .
m,n VFR 750 staat er weer tiptop bij , eric bedankt !

Onderhoud en verkoop Pan European. in Vaassen

Geplaatst door JvK op 04 feb. ’11
6½ jaar actief op Marktplaats
Begin 2010 heb ik mijn Honda Pan European in onderhoud gehad bij Motor Emst c.q. de heer Jaspers. Ik kan u zeggen dat ik zeer content ben met de manier waarop het onderhoud is uitgevoerd en het tussentijdse overleg. Achteraf geen onaangename verassingen dus. Eind 2010 heeft hij, daar ik door omstandigheden mijn motor moest verkopen, bemiddeld bij de verkoop. Ook dit is voor mij op een uiterst prettige manier verlopen.