werkplaats:
Bij mijn huis heb ik een royale werkplaats van 70m2 en voldoende stallings ruimte . Uw motor staat voor, tijdens en na het onderhoud mooi binnen in een alarm beveiligde en afgesloten ruimte . Omdat ik niet hoef te huren zijn de kosten laag en kan ik goedkoop werken. U ontvangt na de werkzaamheden een gespecificeerde BTW factuur. tevens een duidelijke omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden.

Mijn voornaamste werkzaamheden:

 • Voorpoot keringen vernieuwen.
 • Banden vernieuwen  dé en montage en balanceren.
 • Ketting / tandwielen vervangen.
 • Koppelingsplaten vernieuwen.
 • remblokken vervangen.
 • complete remklauw en hoofdrem revisies
 • Onderhouds beurten  groot / klein.
 • Digitaal synchroniseren van de carburateurs.
 • Ultrasone reinigen sproeiers.
 • Balhoofd lagers vernieuwen.
 • Kleppen controleren / stellen.
 • Dé en monteren en volledig inwendig reinigen van de carburateur.
 • Accu vernieuwen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kleppen stellen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Carburateurs reinigen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Distributieriem vernieuwen (ST1100)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Voorpoot keringen vervangen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Banden dé en monteren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Banden balanceren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Balhoofdlagers vernieuwen

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Digitaal synchroniseren carburateurs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Remklauw revisie

Ultrasone reinigen carburateur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Koppelings platen vernieuwen

20170505_192158_resized Velgen  spaken

Carburateur reinigen: Onder andere door de slechte Euro95  E10 brandstof zijn er tegenwoordig veel carburateur problemen. Het reinigen van een carburateur is een precies en zorgvuldige klusje waarin ik me gespecialiseerd heb. Een carburateur heeft vele kleine lucht en benzine kanaaltjes, verschillende lucht en benzine sproeiers en het is erg lastig om deze allemaal mooi open te krijgen. Met de juiste middelen en apparatuur (ultrasone reiniger) is dit prima te doen. Vaak adviseer ik om een reparatie/revisie set te monteren. hierin zitten alle afdicht rubbers en pakkingen en tevens een setje vlotternaalden. Oude naalden zorgen vaak voor lekkage (overlopen). Uw carburateur wordt compleet gedemonteerd in een professionele klembank, met de juiste middelen inwendig gereinigd. Na montage wordt de motor digitaal gesynchroniseerd en afgesteld.

  

20170319_174734_resized 20170606_125817_resized 20170921_190906_resized

Uiteraard is het ook mogelijk om een gedemonteerde carburateur aan te leveren. Zelfs per post voor als u wat verder weg woont.  Informeer vrijblijvend per mail of telefonisch naar de reinigings kosten van de carburateur van uw motorfiets.

Halen en brengen:
Een motor die al enige tijd niet meer gereden heeft start vaak niet meer op eigen kracht. Het is daarom bespreekbaar dat ik uw motor thuis kom halen en eventueel weer kom terugbrengen.

Schade:
Heeft uw motor schade opgelopen dan kan dat flink in de papieren lopen. Want nieuwe onderdelen zijn erg duur. Ik heb contacten met verschillende motorsloperijen waardoor ik voor een goede prijs aan gebruikte onderdelen kan komen. En voor een redelijke prijs kan u weer veilig de weg op.

Schoon terug:
Ik streef ernaar de motor na onderhoud schoon weer aan u af te leveren. Uiteraard is dit afhankelijk van mijn beschikbare tijd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onderhoudspakket:                                                                                                     Op verzoek kan ik een “doe het zelf” onderhoudspakket samenstellen voor uw motor. Laat u mij per mail (contact button) weten wat u nodig heeft en ik zal u een prijsopgave doen. Houd u rekening met een week levertijd (alleen ophalen)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Openingstijden:

Ik heb geen vaste openingstijden, daarom ik plan alle afspraken graag telefonisch of per mail of app met u. Dit kan in overleg overdag of s,avonds.  In verband met mijn andere werkzaamheden graag alle bezoek op afspraak.

facebook_jag5

Motor Emst is nu ook op Facebook te vinden .